Happy

Happy Bar & Grill

Хепи


Първоначална такса:  50 000 евро
Месечна такса:  5% от оборота + от 2% до 4% такса реклама
Допълнителна инвестиция:  от 400 000 до 600 000 евро
Срок на договора:  1 година с подновяване
Бранш:  Храна

Happy Bar&Grill, най-популярната българска верига от ресторанти, си поставя амбициозната цел да стане и най-предпочитаната в Европа. Пренесете неповторимата Happy атмосфера навсякъде по света, като станете техен франчайзополучател.

Бизнес моделът на Happy може да предостави на всеки партньор възможност за успешен бизнес. Компанията развива позитивни, ползотворни и печеливши взаимоотношения с франчайз партньорите.

Happy има интерес за откриване на франчайз обекти в съседните на България страни: Румъния, Турция, Сърбия и Македония, а също така и в Русия, Украйна. В страната, веригата търси франчайз партньори за Стара Загора и Благоевград.

Успехът на Happy се дължи на безупречно ноу-хау и силата на търговската марка.

Франчайз ресторантите трябва да са разположени на топ локация в центъра на града, в пешеходната зона с най-голям човекопоток и да разполагат с тераса. В случай, че мястото не е в пешеходна зона, то да разполага и с отделен паркинг. Размерът на подходящо помещение е минимум 350 кв.м., като разбира се трябва да отговаря на всички законови изисквания за заведение за обществено хранене или да има възможност да се реконструира, за да ги покрие. Минималната височина на помещенията е 3 метра.

От франчайз екипа на Happy получавате пълна подкрепа при избора на съоръжения, оборудване, доставчици, разработване на проект за изграждане на вашия ресторант и пълно обучение на управител, което трае 60 дни и му дава познания за основните операции в ресторантите Happy.

Франчайз екипът на Happy започва всеки свой ден фокусиран върху успеха на своя франчайз модел. Техният стремеж е да са сред най-добрите франчайзодатели в хранителния бранш. Ценното в уникалния бизнес модел на Happy е възможността бързо и лесно да бъде повторен, а франчайзополучателите да могат максимално бързо да възвърнат инвестициите си.

 

За повече информация: http://happy.bg и http://franchising.bg