AutoBOX

AutoBOX

logo-autobox


Първоначална такса:  2000 лв.
Месечна такса:  в зависимост от обекта
Допълнителна инвестиция:  в зависимост от обекта
Срок на договора:  3 години
Бранш:  Автомобили

 

ДВИЖИМ СЕ ЗАЕДНО

AutoBox е националната верига сервизи за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, продажба на гуми, джанти, масла, акумулатори, бързи ремонти ходова част и накладки.

Със своя опит в автомобилния бизнес от 1994 г. до днес, създателите на AutoBOX са водещи в търговията на моторни и индустриални масла, акумулатори, антифризи, греси, гуми и предлагането на експресни автосервизни услуги.

С повече от 90 обекти в цялата страна веригата AutoBOX развива своето ноу-хау за успешното и печелившо управление на автоцентрове за експресно сервизно обслужване в България. Компанията познава спецификата на местния пазар и е най-близо до нуждите и изискванията на българския потребител.

Благодарение на всеки нов франчайз сервиз веригата има все по-голямо присъствие на територията на страната. Този мащаб ѝ позволява да предоставя на всеки от франчайзополучателите по-добри условия за покупка на стока и оборудване.

Франчайзът на AutoBOX предоставя специализирано обучение както на служителите, така и на собствениците на франчайз сервизи. Така сам ще управлявате своя сервиз, ще поддържате най-високото в бранша мениджърско ниво и ще работите с най-добрите и професионално обучени служители.

Компанията е директен вносител на стоките, които се продават в сервизите AutoBOX, така всеки франчайзополучател ползва по-добри цени от тези, които могат да му предложат останалите доставчици. Благодарение на собствените марки, ще купувате стоката директно от производителя, а не през посредник, който да завишава цената. Благодарение на големия мащаб AutoBOX може да ви предложи и по-добри цени за оборудване от вносителите. С всеки нов франчайз сервиз веригата се разширява, увеличават се оборотите и така всички печелят повече от по-добрите цени.

С франчайза на AutoBOX ще получите софтуерна система, която ви дава възможност да наблюдавате цялата дейност на сервиза, отчетността на продажбите, да правите справки и да вземате уместни управленски решения.

Всеки франчайз сервиз е част от националната рекламна стратегия, компанията има рекламен отдел на който може да разчитате. За вас ще бъде разработена рекламна стратегия, която да реализирате на местно ниво. Ще знаете кои успешни рекламни канали и похвати, да използвате за да привлечете максимален поток от клиенти.

С всеки нов франчайз сервиз услугите и продуктите на AutoBOX ще са достъпни за националните корпоративни клиенти на компанията в съответния град. Така се повишава посещаемостта на сервиза и печалбите, а веригата AutoBOX предлага допълнително удобство на клиентите.

Благодарение на опита и по-добрите ценови условия предлагани от AutoBOX всеки съществуващ автоцентър присъединил се към франчайз веригата може значително да повиши продажбите и пазарния си дял в региона. А новооткритите франчайз автоцентрове да започнат бизнеса с летящ старт.