KindyRoo


Първоначална такса: от 5000лв в зависимост от територията
Месечна такса: по договорка
Допълнителна инвестиция: от 2000 лв
Срок на договора: 5+5
Бранш: Детски

АКАДЕМИЯ ЗА БЕБЕТА, ДЕЦА И РОДИТЕЛИ

КиндиРу е австралийска програма за ранно детско развитие. Базирана е на световни открития в областта на педагогиката, психологията и неврологията. Заниманията са седмични и целят да подпомогнат интеграцията на мозъка и тялото на бебето и детето, и да го подготвят да разгърне потенциала си за учене. Създадена през 1982 от Маргарет Сасе, програмата е разпространена в 13 страни и стотици хиляди деца днес посещават КиндиРу центрове.

“КиндиРу България” е носител на правата на марката Киндиру за територията на страната. Франчайза на КиндиРу ще се предлага по два начина: в специализирани  центрове, където децата идват с родител и в детските градини, където родител не присъства. Вие може да управлявате център, да работите с детските градини или и двете.

Ако имате желание и умеете да работите с деца, ако сте подготвени да вложите труд и енергия , за да постигнете значителен финансов успех и емоционално удовлетворение, значи сте идеалният кандидат за представител на  КиндиРу.

Tърговският представител за съответната териториална единица:

  •  ще бъде единствен оператор на КиндиРу за съответния район
  •  ще получи  достъп до програмата, до всички материали и документация, необходими за функциониране на  Киндиру център
  •  ще му бъде предоставена електронната бизнес система за управление на Центъра
  •  ще бъде обучен безплатно и той/тя , както и учителите, работещи в съответния район
  •  ще участва безплатно в програмата за постоянно професионално развитие и повишаване на квалификацията –  както на него/нея, така и на учителите от съответния район
  •  ще има възможността да работи с международни и утвърдени марка и продукт
  •  ще се възползва от националната маркетингова кампания

Учителите, които работят в центровете на КиндиРу трябва да имат опит и квалификация в областта на  педагогиката, психологията, медицината или терапията.

КиндиРу ви предлага първоначалното и безплатно обучение на учителите, ежегодно провеждане на опреснителни курсове. Годишна конференция, която ще осигури обмяна на богат опит. Порталът за франчайзинг също ще дава възможност за обмяна на опит и взаимопомощ.

Франчайзът на КиндиРу ви осигурява национална маркетинг кампания, интернет маркетинг, подкрепа с локалния маркетинг план. Получавате и пълен набор от промоционални материали.

Освен всичко това вярваме, че франчайза на КиндиРу ще донесе голяма емоционална удовлетвореност на притежателя си. Услугата е нова за пазара и има голям потенциал за този, който се включи сега.

За повече информация: http://www.kindyroo.bg/franchise