Членове

Adres

АДРЕС недвижими имоти
АДРЕС Недвижими имоти е една от най-големите компании за недвижими имоти, осъществяващи дейност в България и работи успешно от 1993 г. на пазара. Компанията е сертифицирана по международния стандарт EN ISO 9001:2000.


EraЕра България АД
ERA е водещa световна франчайзингова система за предоставяне на услуги на пазара за недвижими имоти.  Повече от 35 години ERA установява нови стандарти в обслужването на клиенти, създава технология и развива обучения в областта на недвижимата собственост.


logo Internetreklama.bg
Интернет е бизнесът на бъдещето! Единственият бранш с ръст в приходите с по над 25% за последните 3 години, 5 000 000 000 лв. оборот от онлайн търговия реализирани от над 925 000 българи за 2014 година. Франчайзът на Internetreklama.bg ви предлага възможност да развиете собствен бизнес като консултант по интернет маркетинг.ManiaMania®

Mania® е най-голямата верига от магазини в търговията с дрехи втора употреба в България и една от водещите в Източна Европа . Магазини Mania® са част от MANIA TEAM – търговска организация с над 400 човека персонал. Централният офис и производствената база се намират в гр. Варна. Ръководството на фирмата е поверено на осем членен управителен съвет, начело с изпълнителен директор. Основател и собственик на MANIA TEAM е г-н Севдалин Спасов.


RemaxRE/MAX
RE/MAX България е част от най-голямата агенция за недвижими имоти в света. RE/MAX има повече от 6300 офиса и 90000 брокера в над 85 държави по света. В България, компанията е член на Национално Сдружение Недвижими Имоти (НСНИ) – организация, гарантираща стандарт за качество на услугите в сферата на недвижимите имоти. RE/MAX България членува и в Международната Федерация за Недвижими Имоти FIABCI – бизнес клуб на професионалистите в недвижимите имоти.SubwayСабуей България ЕООД

Компанията е учредена през 2009 г. и е част от световната веригата ресторанти SUBWAY®. Като лидер в индустрията за бързо хранене, марката SUBWAY®  предлага пълен спектър от разнообразни хранителни вкусове на своите клиенти, като в същото време се старае да намали екологичния отпечатък и да повлияе положително на общностите, които обслужва по света. В България, компанията вече има 31 ресторанта.Forneti
Форнетти България ООД

Фирмата ФОРНЕTТИ Франчайз е основана в Унгария през 1997 година. Към настоящия момент компания има над 7000 обекта по света, а само в България от 2007 г. са отворили врати 305 пекарни на Форнети.logo-autoboxAutoBOX – ДВИЖИМ СЕ ЗАЕДНО

С повече от 90 обекти в цялата страна веригата AutoBOX развива своето ноу-хау за успешното и печелившо управление на автоцентрове за експресно сервизно обслужване в България. Компанията познава спецификата на местния пазар и е най-близо до нуждите и изискванията на българския потребител.


HappyHappy Bar&Grill
Happy Bar & Grill е верига от ресторанти, известна сред клиентите си с доброто качество на храната и високия стандарт на обслужване. Марката Happy Bar & Grill е най-успешната в класа си и освен на българския пазар, има ресторанти и в Барселона. Заведенията се намират на най-централните места в големите градове, по магистралите и главните пътища на страната. Освен бранда Happy, Компания основава и развива редица други марки: Happy Sushi, Bar-B-Q King, Captain Cook – Fish Restaurant, Express Café, Old Village – International Cuisine,  Candy Club.


 KindyROO

KindyRoo
Академията за бебета, деца и родители КиндиРу е Австралийска програма за ранно детско развитие. Специалната методика има за цел да подпомогне сензорно-моторната интеграция на мозъка и тялото и да подготви детето за училищния живот. Създадена е през 1981г. от Маргарет Сасе и днес бебета и деца в 13 страни по света посещават КиндиРу занимания. Основана на научни открития в областта на неврологията, психологията и педагогиката програмата помага на родителя да стане първия учител на своето дете. Във всеки КиндиРу час забавата и смеха са съчетани с научно обоснованата и полезна информация, съобразена с възрастта на бебето и детето.