Посрещане с добре дошъл и новият Член на Асоциацията КиндиРу

ПРОГРАМАТА НА АКАДЕМИЯТА ЗА БЕБЕТА, ДЕЦА И РОДИТЕЛИ КИНДИРУ

е създадена в Австралия през 1982 г. от Маргарет Сасе, майка на пет деца и специалист по ранно детско развитие. Три от нейните деца и днес развиват започнатото от нея.

КиндиРу присъства в 13 страни и насърчава естественото и здравословно израстване на бебетата и децата до 5 години.

За да се гарантира актуалността на програмата, екипът следи и внедрява новости от редица области като педиатрия, педагогика, психология и неврология. Доктор Джейн Уилямс, директор научно-развойна дейност на КиндиРу, е признат автор с множество научни публикации и работи с водещи световни експерти

КиндиРу е научно обоснована система от занимания и игри, които подпомагат интелектуалното, емоционалното и физическото развитие на бебетата и децата.

Програмата е съобразена с възрастовите потребности на детето и помага на теб, родителя, да станеш първия учител на своето дете.

Всяка седмица, в клас, детето и ти:

  • ще използвате специалното ни оборудване
  • ще слушате музика на честота, подходяща за детския слух, създадена специално за КиндиРу в Нова Зеландия
  • детето ти ще започне да свиква с английския език.

“КиндиРу България” е носител на правата на марката Киндиру за територията на страната. Франчайза на КиндиРу ще се предлага по два начина: в специализирани  центрове, където децата идват с родител и в детските градини, където родител не присъства. Вие може да управлявате център, да работите с детските градини или и двете.

За повече информация за франчайза на КиндиРу: https://franchiseassociation.bg и http://franchising.bg/KindyRoo